Huuropzegging
1
1

Opzegging

Vul het onderstaande huuropzeggingsformulier in. Let op: zeg de huur op minimaal een maand voor de dag dat u de sleutels inlevert. U mag iedere dag van de maand de huur opzeggen, maar de dag dat u de sleutels inlevert, moet een werkdag zijn. Die maand hebben we nodig om alles weer op tijd klaar te hebben voor de volgende huurder.

2
2

Bevestiging

U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging van de huuropzegging met alle verdere afspraken.

3
3

Voorcontrole

Onze opzichter komt bij u kijken. De opzichter geeft aan wat u nog moet doen voordat u de sleutels inlevert.

4
4

Overname

U maakt de woning klaar voor de volgende huurder. Als er een nieuwe huurder bekend is, spreekt u af of u zaken in de woning wilt overdoen, bijvoorbeeld tapijt of gordijnen. Dit kan niet altijd, bijvoorbeeld als de woning verkocht of gerenoveerd gaat worden of als er om andere redenen (nog) geen nieuwe huurder is.

5
5

Eindcontrole

Onze opzichter komt weer bij u langs om te kijken of alles in orde is. De opzichter neemt dan de huissleutels van u over.

6
6

Eindafrekening

U krijgt van ons een eindafrekening. Als alles in orde is krijgt u daarbij uw waarborgsom (+ rente) terug. Het kan voorkomen dat wij zelf toch nog dingen in uw woning moeten opknappen. Die kosten ziet u dan ook op de eindafrekening terug.

Mijn gegevens


Medehuurder
Nieuw adres / Correspondentiegegevens