Nieuw huurappartementencomplex per oktober op Woonmatch Westfriesland

In het centraal gelegen park van de nieuwbouwwijk Buitenplaats in de Goorn wordt het moderne huurappartementencomplex ‘Beeldentuin’ gerealiseerd in opdracht van gemeente Koggenland. Naar verwachting worden de appartementen in september 2022 opgeleverd.

Inschrijven als woningzoekende

De appartementen van de Beeldentuin worden in oktober aanstaande geadverteerd op Woonmatch Westfriesland. In aanmerking komen voor een woning? Als ingeschreven woningzoekende kan er op een van de nieuwe woningen gereageerd worden. Meer informatie over inschrijving, voorwaarden en wie in aanmerking komt zie www.woonmatchwestfriesland.nl

 

Levensloopbestendige huurappartementen met vrij uitzicht
De vrije en centrale ligging zorgt ervoor dat het merendeel van de appartementen vrij zicht heeft op het centrale park met water en natuurspeeltuin. Met de liftvoorziening zijn alle 11 appartementen toegankelijk voor rolstoel en met een  rollator. Om het gebouw loopt een doorgaand balkon met privé buitenruimtes.

De appartementen hebben een woonkamer/keuken met keukenopstelling, twee slaapkamers en badkamer met toilet en opstelling voor wasmachine en droger. Vier van de huurwoningen hebben een separaat toilet. De appartementen worden verwarmd middels een warmtepomp. Tevens worden er per appartement circa 3 zonnepanelen geplaatst. Op de begane grond krijgen alle appartementen een eigen fietsenberging (3 m2) en er is een gemeenschappelijke opstelplek voor enkele scootmobielen. De parkeerplaatsen bij het gebouw worden niet toegewezen.

news-image_2587